Bons Plans
Železný Brod

Latitude : 50.638613
Longitude : 15.190417
Autokemp Ostrov
Vranové 668 Železný Brod

A proximité
Ajouter des photos

Cliquez ou déposez vos fichiers
3
Autokemp Ostrov Autokemp Ostrov Autokemp Ostrov

Horaires d'accueil


Non renseignés


Appeler le Camping





Autokemp Ostrov
+420776370823 
Cliquer pour copier le numéro

AppelerSkype

Contacter le Camping





places@google.com 

Cliquer pour copier l'adresse

EcrireRetour

Avis des Campeurs

Note


Ajouter
J. il y a 3 semaines

Čistý a udržovaný kemp s vybavením které potřebujete ke kempování (toalety, sprchy na 20Kč mince, kuchyňka s lednicí, sporákem, rychlovarnými konvicemi, mikrovlnkou). V srpnu 2018 to byl příjemně poloprázdný kemp s polohou u řeky Jizery, kde se můžete na protilehlé Žluté plovárně v bezpečí vykoupat v řece Jizeře (instalován pevný ostrůvek - plošina uprostřed řeky). Ochotná obsluha recepce, hlídaný kemp i v noci. Možnost dobití telefonu na recepci bezplatně. Můžete si zde zapůjčit kanoi do Dolánek (cca 2 hod. jízdy po řece dolů) a koloběžky z Dolánek na cestu zpět (cca 30-45 minut jízdy po cyklostezkách podél řeky i mimo s občerstvením v Kiosku u Cvrčků - příjemná nabídka občertsvení v podobě čerstvého ovoce v podobě melounu, palačinek a samozřejmě čepovaného piva, plus výstava obrazů) za zvýhodnenou cena oproti Žluté plovárně ( s podmínkou, že jste ubytováni v kempu). Kousek od kempu se nachází Maloskalský pivovar s nabídkou několika druhů piv, nejoblíbenější je 11° Brouček.

H. il y a 2 semaines

Řekl bych průměrný kempík v nadprůměrném prostředí. Úchvatný výhled na Suché skály na jedné straně a na hrad Vranov a Frýdštejn na straně druhé. Bod za kávomat. V kempu není kiosek, ale všude okolo je spousta restauračních zařízení. Chtělo by to přidat wc kabiny pro ženy a sprchovací boxy pro všechny. Děvčata tam permanentně stojí frontu.

C. il y a une semaine

Very nice and quiet camping with amazing people! When we arrived at the camping, the branch of a tree fell on the windscreen of our car and the windscreen broke. The owner of the camping immediately called someone to fix the windscreen and gave us his car to use. 2 days later the windscreen was fixed and we didn't need to pay anything. Even the extra night on the camping was free! We will remember this place!

K. il y a moins d'une semaine

Duży camping z ładnymi widokami, blisko sklep i restauracje i na tym koniec plusów, sanitariaty zaniedbane, dwa prysznice na tak duży camping to jakaś porażka, wiecznie kolejka. Obsługa nie ogarnia ilości gości i ewentualnych wolnych miejsc przez co mieliśmy problem ze znalezieniem miejsca na rozbicie namiotu. Następnym razem wybiorę camping w pobliskiej miejscowości

K. il y a 2 mois

Lokalizacja jest super, wyspa na rzece, można zamoczyć nogi i nie tylko. Ceny porównywalne do innych kempingów w Czechach. Tylko 2 gwiazdki bo moim zdaniem niewystarczająca liczba pryszniców. Byliśmy w weekend i myślę że na kempingu było może nawet 200-300 ludzi. Mimo pobudki przed 7 kolejka do łazienki tak wielka że daliśmy sobie spokój, na szczęście byliśmy tylko jedna noc. Prysznic 20 CZK. Bywałem na zatłoczonych campingach, ale pierwszy raz zdarzyło mi się nie móc skorzystać z prysznica że względu na tłumy. Dlatego też odradzam. Może poza sezonem i w środkh tygodnia jest lepiej.

Signaler0Utile
Suivre Accueil 5AvisTéléphone Message Tarifs Site internet Google mapWaze It
Železný Brod
Déplacez la carte pour afficher plus de campings
Retour
La boutique Locations Campings Me localiser
2024 Direct-campings.com - Tous droits réservés