Bons Plans
Lattrop-Breklenkamp

Latitude : 52.425025
Longitude : 6.9917809
Camping Rammelbeek
Breemorsweg 12, Lattrop-Breklenkamp

A proximité
Ajouter des photos

Cliquez ou déposez vos fichiers
4
Camping Rammelbeek Camping Rammelbeek Camping Rammelbeek Camping Rammelbeek

Horaires d'accueil


Non renseignés


Appeler le Camping





Camping Rammelbeek
+31541229368 
Cliquer pour copier le numéro

AppelerSkype

Contacter le Camping





places@google.com 

Cliquer pour copier l'adresse

EcrireRetour

Avis des Campeurs

Note


Ajouter
E. il y a 2 mois

Subi.

P. il y a moins d'une semaine

Leuke camping. Minpuntje dat binnen zwembad soms erg druk is, geen toezicht en veel mensen nemen grote banden e.d. mee wat eigenlijk niet kan. Recreatieplas zit erg veel beplanting op de bodem en doet een beetje vies aan. Verder de camping zelf is schoon en je hebt erg veel ruimte.

M. il y a un mois

Heerlijke camping voor kinderen; animatie voor alle leeftijden. Er zijn veel mogelijkheden om te spelen; wij waren onze kids (5 en 8 jr) steeds de hele dag kwijt. Horeca is matig (voornamelijk frituur) en de kampwinkel is minimaal (wel elke morgen goed assortiment afbakbroodjes). Camping heeft op een of andere manier 4 sterren, maar de meeste gasten waren het er over eens dat 3 sterren beter klopt. Prijs is ook naar 3 sterren. Camping heeft wel de potentie om écht 4 sterren te krijgen. Kleine afwasplekken en redelijk sanitair. Wij misten vrij gebruikbare familie douches en kind vriendelijke wc's. Onze kinderen wilden hier vooral heen voor de bungee trampolines "tegen een kleine vergoeding". Ze staan er alleen in het hoogseizoen en de €3 kosten vind ik meer dan een kleine vergoeding. Dat kost het op de kermis ook! Wi-Fi was matig; regelmatig moeizaam bereik terwijl ze vooraf aangaven dat die overal prima is (not).

J. il y a un mois

Ruime kampeerplekken verdeeld over gezellige goed onderhouden grasveldjes. Een paar van de veldjes vragen wel wat onderhoud (egaliseren en opnieuw inzaaien). Elk veldje heeft een zandbak. Een aanvulling met wat speeltoestellen voor kleine kinderen zou mooi zijn. Elke plek heeft een eigen elektra- en wateraansluiting. Verder is er overal wifi beschikbaar voor een redelijke prijs, een goede snelheid en zonder beperking van de hoeveelheid data. Zelf kon ik mijn telefoon zonder problemen met het wifi netwerk koppelen. Helaas lukte dat niet met mijn Windows tablet (probleem met mijn antivirus programma die het netwerk niet veilig vond en blokkeerde). Jammer want de snelheid was hoog genoeg om bijvoorbeeld TV of Netflix te kijken.

H. il y a un mois

Wij hebben hier een week gestaan met onze motoren en tent. Gastvrij ontvangen door Het personeel en eigenaar. Ze doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Problemen worden aangehoord en opgelost. Wij hebben hier een hele gezellige week gehad. Ga zo door Boyke en Millie.👍👍 Groetjes Klaas en Hanny

Signaler0Utile
Suivre Accueil 5AvisTéléphone Message Tarifs Site internet Google mapWaze It
Lattrop-Breklenkamp
Déplacez la carte pour afficher plus de campings
Retour
La boutique Locations Campings Me localiser
2024 Direct-campings.com - Tous droits réservés