Larochemillay

Camping Mesles
Domaine du Bouis, Larochemillay
Latitude : 46,899318
Longitude : 3,9586795

A proximité

Horaires d'ouverture


Non renseignés

Retour


06 13 88 86 26 Non disponible Horaires 5 avisDescription Suivre Site internet Google mapWaze It

Avis des Campeurs T.il y a 2 mois

Een basic camping voor de rust - en natuurliefhebber, die niet van massatoerisme houdt. Prachtige rustige plek met uitzichten over de heuvels en eindeloze wandel mogelijkheden. De sanitaire voorzieningen zijn perfect, nieuw en schoon. Er is een gezamenlijke ruimte met magnetron waar je koffie en thee kunt zetten, de (af)was kunt doen, en een boek kunt lezen. 'S Avonds is het muisstil en kan je het melkwegstelsel zien (een van de weinige plekken nog in Europa). Door de ruime plekken heb je veel privacy en je kunt zorgeloos je hond los laten lopen door de dubbele omheining. De eigenaren doen er alles aan om het naar je zin te maken. Ze verwelkomen je met een drankje, halen op verzoek brood en croissants bij de bakker voor je en bieden 2x per week (tegen betaling) een driegangenmenu aan. Een stukje hemel op aarde

 K.il y a 2 mois

Aanrader voor iedereen die graag samen met zijn/haar hond kampeert op een mooie, ruime en rustige plek middenin een prachtig landschap. Wij hebben al heel veel (natuur en boeren) campings gezien maar nog nooit zo perfect als Mesles! Aan elk detail is aandacht besteed door de gastvrouw en -heer. Met als resultaat dat baas en hond hier echt vakantie hebben. Wij komen hier zeker terug. Edith, Hans en hond Jack, bedankt voor een geweldige vakantie!

 S.il y a 2 mois

Parel voor hondenliefhebbers die van kamperen houden. Wat een leuke plek met rust, ruimte, natuur, supergastvrije eigenaren Edith en Hans en de leukste hond Jack. We hebben prachtig gewandeld direct vanuit de camping, s morgens genoten van verse croissantjes en 2 x meegegeten met de table d'hote. Een plek die je het liefst geheim wilt houden maar zo enthousiast over bent dat je toch je mond niet kan houden ;-)

 M.il y a 2 mois

Camping waar honden zijn toe gestaan, je plek is groot en omheind waardoor je ze los kan laten lopen. Genieten voor iedereen.

 S.il y a 4 mois

Aucun commentaire

Larochemillay
23 campings 20kmDéplacez la carte pour afficher plus de campings
Retour
2019 direct-campings.com - Tous droits réservés