Bons Plans
?ix

Latitude : 42.271425
Longitude : 2.523114
La Soleia d'Oix
Mas Can Vilà, ?ix

A proximité
Ajouter des photos

Cliquez ou déposez vos fichiers
Ajouter

des photos

Horaires d'accueil


Non renseignés


Appeler le Camping





La Soleia d'Oix
+34972294561 
Cliquer pour copier le numéro

AppelerSkype

Contacter le Camping





places@google.com 

Cliquer pour copier l'adresse

EcrireRetour

Avis des Campeurs

Note


Ajouter
S. il y a un mois

Superbe camping familial. Nous avons très bien été accueilli et nous étions 5 familles soit 24 personnes.

F. il y a 3 ans

Très sympa !!

K. il y a 2 mois

Càmping tranquil amb preus continguts. Disposa de bones zones d'ombra. Accés a un camí posterior pels qui anem amb gossos (i així es poden treure sense patir que aguantin de fer les seves necessitats abans de sortir de les instal·lacions) piscina petita però més que suficient per refrescar-se i complimentar tota l'oferta de bany als rius i gorgs que hi ha ben a prop. La zona és preciosa, amb multitud de corriols i camins per perdre's per la terra de mala petja (Garrotxa)! Si us agrada la tranquil·litat que cada cop menys ofereixen els càmpings de muntanya, no hi aneu pels volts del 15 d'Agost! Són les festes majors d'Oix, i hi ha molt de xivarri. Si ja us està bé el xivarri, aquells dies xal·lareu.

B. il y a 3 mois

Les nits a l'hostal surten bé de preu. Les habitacions són grosses i lluminoses, amb bany propi. El problema és que les parets són de paper i sents a les persones de l'habitació del costat. A part d'això, el llit és vell i queda en forma d'U. Per altra banda, falta una mica de neteja al sostre de les habitacions, perquè estàn plens d'aranyes i teranyines. L'hostal disposa d'una petita botiga on pots comprar diversos productes d'alimentació bàsics. L'esmorzar és bastant complet: per 7€ menges un entrepà, un suc, una pasta i un cafè.

R. il y a 2 semaines

Camping acogedor, tranquilo y familiar. Muy buena gente la esta siempre. Todos te ayudan si necesitas algo. Aseos completos y siempre limpios. Hay que pensar en todo por que el supermercado más cercano está en Olot. Por lo demás muy recomendable.

Signaler0Utile
Suivre Accueil 5AvisTéléphone Message Tarifs Site internet Google mapWaze It
?ix
Déplacez la carte pour afficher plus de campings
Retour
La boutique Locations Campings Me localiser
2024 Direct-campings.com - Tous droits réservés