Bons Plans
Bourguignon-lès-Morey

Latitude : 47.712013
Longitude : 5.706539
Chambres d'Hôtes en camping A-Rigaud
1 rue dessus de Rigaud, Bourguignon-lès-Morey

A proximité
Ajouter des photos

Cliquez ou déposez vos fichiers
4
Chambres d'Hôtes en camping A-Rigaud Chambres d'Hôtes en camping A-Rigaud Chambres d'Hôtes en camping A-Rigaud Chambres d'Hôtes en camping A-Rigaud

Horaires d'accueil


Non renseignés


Appeler le Camping





Chambres d'Hôtes en camping A-Rigaud
Voir le numéro

AppelerSkype

Contacter le Camping





places@google.com 

Cliquer pour copier l'adresse

EcrireRetour

Avis des Campeurs

Note


Ajouter
J. il y a 3 mois

Fantastisch eten, geweldige kamer met een zeer fijn bed. Ideale lokatie voor een doorreis. Ook op de camping gestaan. Zeer goed en schoon sanitair met fijne warme douches. Dit is een plek waar ik graag weer terug kom.

H. il y a 2 mois

Mooie rustige camping grote plekken en prima prijs, kwaliteit sanitair uitstekend en als je wilt kun lekker eten op het terras van de eigenaren , een aanrader dus. Ook de kamers van de Bed &Breakfast zijn een prima

S. il y a 2 mois

Very quiet spot with beautiful view of valley. Far the best we had all week. Nice owner and well looked after accommodation, clean etc.

I. il y a 8 mois

Best een mooie B & B op een schitterende locatie (waar wij overigens niet zo veel van gezien hebben omdat we op doorreis waren). Kamer was oké, bed lag prima, mensen waren vriendelijk, maar wij vonden de prijs (€90,-) echt belachelijk hoog voor wat we er voor kregen. Omdat we laat arriveerden, konden we niet meer eten. Ons werd ook niets anders aangeboden - ik bedoel, het is toch een kleine moeite om even een paar boterhammen te smeren of om een paar frikandellen te bakken, niet waar? als mensen laat in de avond aankomen na een dag gereden te hebben. Ze wisten dat we kwamen, dus hadden dit vantevoren al kunnen plannen. Enfin, een bak koffie hebben we wel gekregen, maar niet eens een koekje of zelfs maar een biscuitje erbij. Het ontbijt vonden wij echt een lachertje, zeker als je bedenkt dat je hier € 90,- voor betaald hebt. Droog, eigengebakken brood (leuk hoor al die hypes tegenwoordig over gezond eten), wat natuurlijk op zich leuk is, maar wel fijn als het ook nog te eten is. Er was niet eens ham, kaas of een eitje, alleen zelfgemaakte jammetjes, die sorry níét lekker waren. Nee, wij rijden de volgende keer wel wat verder om, ons zien ze hier niet meer.

E. il y a 4 mois

Gezellige ontvangst, heerlijk gegeten, goede bedden en een voortreffelijk ontbijt. Prima reisafstand vanuit Nederland. Ideaal overnachtingsadres!

Signaler0Utile
Suivre Accueil 5AvisTéléphone Message Tarifs Site internet Google mapWaze It
Bourguignon-lès-Morey
Déplacez la carte pour afficher plus de campings
Retour
La boutique Locations Campings Me localiser
2024 Direct-campings.com - Tous droits réservés