Bons Plans
Midwoud

Latitude : 52.7116088
Longitude : 5.0657305
Camping Ruimzicht
Midwouder Dorpsstraat 38, Midwoud

A proximité
Ajouter des photos

Cliquez ou déposez vos fichiers
1
Camping Ruimzicht

Horaires d'accueil


Non renseignés


Appeler le Camping





Camping Ruimzicht
+31229201553 
Cliquer pour copier le numéro

AppelerSkype

Contacter le Camping





places@google.com 

Cliquer pour copier l'adresse

EcrireRetour

Avis des Campeurs

Note


Ajouter
W. il y a 2 semaines

Camping Ruimzicht is een rustieke gemoedelijke kleine camping. Prachtig gelegen aan de rand van het Westfriese dorpje Midwoud. De campingplaatsen zijn ruim en bieden naar wens genoeg beschutting, zon of schaduw. Voor de auto is er een apart parkeerveldje. Stroom is slechts 4 ampère (aldus aanmeldformulier) en dat is te weinig. Er is ruim voldoende schoon sanitair (wel zelf je closetrol meenemen) en het warme water (douche/afwassen) zit bij de prijs inbegrepen. De douches zijn ruim en er zijn haakjes om je kleding op te hangen. Afval kan gescheiden ingeleverd worden. Voor kinderen zijn er genoeg speelattributen. De Wifi bij onze caravan was uitstekend. Dichtstbijzijnde supermarkten zijn de Spar in Midwoud (1,5km) en Albert Heijn in Nibbixwoud (3km). Er waren voldoende folders met informatie over de omgeving, een informatiemap was er niet. Historische stadjes als Hoorn, Enkhuizen en Medemblik liggen op fietsafstand.

J. il y a un mois

Heel goed. We hadden een mooie plaats. Aardige beheerders. Schone toiletten. Wat gedateerd. Maar verder prima.

G. il y a un mois

Gezellige camping. We hebben er 2 weken met heel veel plezier gestaan. In de omgeving kun je prachtige fietstochten maken.

J. il y a 3 mois

Het is een erg leuke camping en het zijn hele leuke mensen.... Je bent er echt te gast Mooie omgeving en mooi fietsgebied

P. il y a 10 mois

Hele gezellige, nette, vrolijke en betaalbare boerencamping (SVR) met veel bomen en groen, keurig sanitair en een ontzettend vriendelijke ontvangst. In de buurt prima fietsmogelijkheden naar bijvoorbeeld Medemblik, Hoorn en Enkhuizen.

Signaler0Utile
Suivre Accueil 5AvisTéléphone Message Tarifs Site internet Google mapWaze It
Midwoud
Déplacez la carte pour afficher plus de campings
Retour
La boutique Locations Campings Me localiser
2024 Direct-campings.com - Tous droits réservés